Kuidas aitavad põllumajanduslikud katuselahendused viia loomade heaolu parimale tasemele 

Teie loomade heaolu on kogu teie tegevuse kese. Tahate pakkuda oma loomadele parimaid elutingimusi, seega on ülitähtis valida parim katuselahendus, et viia loomade elupaik nende vajadustega vastavusse.Ammutage insipiratsiooni meie parimatest lahendustest. 

Kuidas aitavad põllumajanduslikud katuselahendused viia loomade heaolu parimale tasemele 

Erinevad loomad, erinevad vajadused 

Teie teate kõigist paremini, et erinevatel loomadel on erinevad vajadused. Liigse niiskuse või külma temperatuuri tõttu võivad loomad haigestuda, näiteks kopsupõletikku. Seega on tervisliku elukeskkonna loomiseks üliolulised õige temperatuuri ja niiskuse tasakaalu ning ventilatsiooni tagamine.

Lisaks on valgusel ja helil teie loomade heaolus tähtis roll. Loomulik valgus mõjutab näiteks piimalehmade ööpäevast rütmi ja võib aidata nii piimatootmist stimuleerida kui paljuneda. Loomad on lärmi suhtes tundlikud, seega tahate vältida kaost, mis tekib niipea, kui esimesed vihmapiisad katusele kukuvad.

Kas vajate nõu?

Kuidas aitavad põllumajanduslikud katuselahendused viia loomade heaolu parimale tasemele 

Terved piimalehmad on tootlikumad ja lihalehmad kasvavad kiiremini 

Hea hoone projekt on teie loomade vaimse ja füüsilise heaolu tagamiseks ülioluline, olgu nad siis piimalehmad, ammlehmad või lihalehmad. Terved lehmad toodavad rohkem piima, lihakari kasvab kiiremini ja on tugevam, parandades seega teie investeeringutasuvust.

Lisaks loomade kaitsmisele ilmastikutingimuste eest peavad teie hooned pidama vastu lehmade tekitatud sisekeskkonnale.Mida rohkem loomi hoones on, seda kõrgem on niiskusetase.Muutuvad ja ekstreemsed ilmastikutingimused võivad niiskusetootmist veelgi suurendada.Seega on tähtis vähendada katuse alla kondenseeruvat niiskust, mis uuesti lehmadele selga tilgub, kuna see võib tekitada haigusi.

Kiudtsemendist katusekattematerjal on ainulaadne, kuna see suudab imada õhuniiskust 25% jagu oma kuivmassist. Õhuniiskuse imendumine ei lase tilkadel kondenseeruda. Imendunud õhuniiskus hajub plaatide kaudu.

Kuigi õhuniiskuse tase võib ekstreemsetes ilmastikutingimustes neli korda suureneda, aitavad kiudtsemendist katusekattematerjali omadused teil loomad talvel soojas ja suvel jahedas hoida.

Kuidas aitavad põllumajanduslikud katuselahendused viia loomade heaolu parimale tasemele 

Pidage oma sigu ohututes ja mugavates tingimustes

Loomade heaolu on meie peamine prioriteet, seepärast on oluline investeerida kestlikku hoonesse, mis on projekteeritud teie sigade vajaduste kohaselt. Kaaluge tiinetele emistele ja põrsastele lisatähelepanu pühendamist, kuna nemad on sisekliima muutuste suhtes kõige tundlikumad.

Sigala peab kaitsma teie loomi ilmastikutingimuste eest, kuid pidama vastu ka nende tekitatud agressiivsele ja söövitavale keskkonnale. Kiudtsement on selleks ideaalne lahendus, kuna see ei lagune ammoniaagirikkas keskkonnas. Lisaks on selle oluline eelis see, et kiudtsemendist katusekattematerjali omadused reguleerivad sisekeskonda, nii et sigadel on mugav.

Kuidas aitavad põllumajanduslikud katuselahendused viia loomade heaolu parimale tasemele 

Valgusküllane ja vaikne koht teie hobustele 

Kiudtsemendi omadused aitavad luua hobustele ideaalse keskkonna.

Kiudtsement on hingav materjal, mis imab õhuniiskust, eriti pärast hobuse treenimist. Kiudtsemendi ainulaadne imavus ei lase tekkida kondensaadil ja sellel teie kallitele loomadele selga tilkuda. Liigniiskus võib panna vohama bakterid ja seened.

Kuna hobused on müra suhtes eriti tundlikud, on oluline valida katusekattematerjal, mis summutab heli, kui vihma sajab.Lisaks on loomade heaolu tagamiseks oluline loomulik valgus. Kui latrid on ehitatud suuremasse hoonesse, on tähtis võimalikult täpselt jäljendada loomulikku keskkonda. Läbipaistvad plaadid lased rohkem loomulikku valgust läbi, tekitavad nii teile kui loomadele meeldivama keskkonna ja säästavad energiat.

Kuidas aitavad põllumajanduslikud katuselahendused viia loomade heaolu parimale tasemele 

Kiudtsemendist katusekattematerjali eelised 

Eterniti kiudtsemendist katusekattematerjalide lahendused tagavad teie karjale tervisliku elukeskkonna. Talunikud on mitmete põlvkondade jooksul hinnanud just alljärgnevaid omadusi:

  • Kiudtsemendist katusekattematerjal on hingav, mis tähendab, et see suudab imada õhuniiskust 25% jagu oma kuivmassist. See ei lase kondensaadil teie loomadele selga tilkuda. Imendunud õhuniiskus hajub kiudtsemendi kaudu, kui tekivad soodsad ilmastikutingimused.

  • Kiudtsemendi omadused aitavad reguleerida temperatuurimuudatusi, kuna materjalil on väike soojusjuhtivus, mis tähendab, et see annab väliseid temperatuurimuudatusi aeglaselt väliskeskkonnast hoonesse edasi. Kui kombineerida kiudtsementi lisasoojustusega, pakub see teie loomadele ilmastikust ja vajadustest olenevalt parimat kaitset.

  • Kiudtsemendist laineplaadid summutavad tõhusalt heli, tänu millele on hoones rahulik õhustik isegi siis, kui väljas on torm.

Mõnikord on materjalist sotti saamiseks vaja see ise üle vaadata ja läbi katsuda.