Sambla kasv

moss growth

Kuidas hooldada oma katust?

Alati ei ole vaja kasutada kõrgsurvepesurit. Ja see ei ole ka soovitatav: • katusele võivad tekkida praod. • Kõrgsurvepesuri kasutamise tagajärjel võivad hakata hoone küljed lekkima. • Kui teil on veel alles vanu asbestist laineplaate, siis kõrgsurvepesuri kasutamine nende puhastamiseks on seadusega keelatud, et vältida ohtlike osakeste levimist.

moss growth

Võite sambla lihtsalt ära pühkida.Ja muude plekkide eemaldamiseks piisab tavaliselt seebiveest. Kui otsustate katusele ronida, võtke kindlasti tarvitusele kõik ohutusabinõud. Soovitame selliste hooldustööde tegemiseks pöörduda professionaalide poole. Spetsialistidena on nad paremini varustatud, et töö ohutult ära teha.

Miks kasvab minu katusel sammal?

Olenevalt teie hoone asukohast märkate tõenäoliselt varem või hiljem, et teie katusele on tekkinud sammal. Ilmastikuoludest.** ja tuulest ** tingituna muutub katus karedamaks, soodustades sambla kasvu.

moss growth

Kas sammal on ohtlik?

Üldse mitte. Sammal ei pruugi teie katust just kaunistada, aga kindlasti pole see kahjulik. Kas see eemaldada või mitte, on Teie valik.

Kui otsustate katusele ronida, võtke kindlasti tarvitusele kõik ohutusabinõud. Soovitame selliste hooldustööde tegemiseks pöörduda professionaalide poole. Spetsialistidena on nad paremini varustatud, et töö ohutult teha.

agri support

Kas teil on veel küsimusi? Ärge kõhelge meiega ühendust võtmast.