Eternit, sajandi jagu katusekattematerjale talunikele

Eternit on rohkem kui 100 aasta jooksul omandanud pädevad oskusteadmised, et aidata üle kogu Euroopa tegutsevatel talunikel kaitsta oma loomi ja varasid tõhusalt igasuguste loodusjõudude eest. Oleme ainus kaubamärk sektoris, millel on kasutada sajandi jagu kogemusi põllumajanduse tarbeks nutikate, kohandatud ja kvaliteetsete katusekattematerjalide lahenduste loomiseks. Seda tänu viljakale koostööle teiega!

Eternit, sajandi jagu katusekattematerjale talunikele

Katusekattematerjalide lahenduste spetsialist

Eternit toodavad kiudtsemendist laineplaate alates 1905. aastast. Olime üks esimesi ettevõtteid, mis kasutas katusekattena patenteeritud komposiitmaterjali, mis on tuntud tugevuse, kerguse ja vastupidavuse poolest. Sellest ajast saati on Eternit tuntud kogu Euroopas kiudtsemendist laineplaadite üldnimetusena ja kiudtsement on tänase päevani põllumajandussektori eelistatud katuselahendus.

Tänu meie 100 aasta pikkusele kogemusele mõistame talunike vajadusi põhjalikult ja üksikasjalikult. Seepärast saamegi pakkuda teile katusekattematerjalide vallas kvaliteetseid tooteid ja usaldusväärseid projekteerimisteadmisi terve põllumajanduslike hoonete valiku tarbeks alates piima- ja lihalehma lautadest kuni sigalate, linnulautade, tallide ning hoidlateni. Meie profileeritud plaatide valikut saab kasutada paljudeks rakendusteks, mis sobituvad erinevate ilmastikutingimustega.

Eternit, sajandi jagu katusekattematerjale talunikele

Oleme pühendunud põllumajandusele

Eternit on spetsialiseerunud profileeritud plaatide tootekategooriale, mida kasutatakse peamiselt põllumajandussektoris katusekattematerjalina. Aastate jooksul oleme loonud koostöösuhted talunikega üle kogu Euroopa, et pakkuda paremaid tooteid, mis oleks nende vajadustele kohandatud. Arvestades kogu meie pärandit ja kogemusi on Eternit talunikele usaldusväärne partner, mis aitab teil enda tulevikku edukalt ja kestlikult juhtida.

Pakume pühendunult hoone omanikule majanduslikult parimat valikut , tagame vastupidavuse ja kaitseme loomade heaolu. Meie jaoks on talunike ja loomade heaolu, kvaliteet ja uuendlikkus kogu meie tegevuse kese. Lähtume enda töös alati pikaajalisest perspektiivist ja keskendume põlvkondi kestva väärtuse loomisele, mitte pelgalt ühekordsetele projektidele. Usume, et meie suhted talunikega on palju väärtuslikumad kui kiire müük. Keskendume järgnevaks 100 aastaks paremate farmide ehitamisele.

Eternit, sajandi jagu katusekattematerjale talunikele

Partnerlused on tähtsad

Peame end Eternit kaubamärgiga põllumajanduskogukonna lahutamatuks liikmeks. Töötame koos talunikega, et teie vajadusi mõista, aidata teil uuendusi sisse viia ning põllumajandusäris edasi jõuda.

Meie jaoks on partnerlused ülitähtsad. Võite kindel olla, et Eternit:

  • aitab teil oma potentsiaali realiseerida ja enda karja elutingimusi parandada,
  • toetab teid õigete otsuste tegemisel ja enda hoonete jaoks parimate lahenduste leidmisel,
  • pakub personaalset lähenemist ja teie vajadustega kohandatud projekteerimisteadmisi,
  • pakub erinevaid variante ja annab aimu, millised lahendused välja näevad,
  • võtab igast olukorrast, isegi keerulisest, parima,
  • järgib alati üksikasju ja rakendab oma töö igas küljes rangeimaid standardeid,
  • leiab abi kõigiks teie ehitusprotsessi etappideks.

Küsige nõu oma katuse projekteerimise kohta, et saaksite keskenduda sellele, mida kõige paremini oskate: põllumajandusele.